26 Haziran 2014 Perşembe

"Haydar Aliyev ve Ordunun yapılanması" konulu yarışmanın galipleri ödüllendirildi

  "Aşık Şemşir" Kültür Ocağı Sivil Toplum Kuruluşu 26 Haziran Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin Yaratılış Günü dolayısıyla gençler arasında makale yarışması düzenledi. "Haydar Aliyev ve Ordu yapılanması" konulu yarışma şartlarına göre 18-29 yaşlarında olan gençler bu yarışmaya katıldılar. Onlar "Haydar Aliyev ve Ordu yapılanması" başlığı altında yazılan ve şimdiye kadar hiçbir yerde yayınlanmayan makalelerini Birliğin elektronik adresine yolladılar. En iyi 6 makalenin sahibi  "Aşık Şemşir" Kültür Ocağı Sivil Toplum Kuruluşu tarafından ödüllendirildi.
Törende konuşan Birliğin Başkan Yardımcısı Habib Misirov, Birliğin Basın Sözcüsü, yarışmanın organizatörü Kurban Ali Ömer, "Yeni Hayat ve İnsani Sosyal Dayak" STK-nin Başkanı Naile İsmayılova Aşık Şemşir mirasının korunmasının önemini, ordumuzun bugünkü başarıları ve gelecekte yapılacak işlerden konuştular. Belirtildi ki, modern Azerbaycan ordusunun askerleri Ulu Önder Haydar Aliyev siyasetini özenle sürdüren  Ordumuzun Baş Komutanı İlham Aliyev'in yönetimi altında bir gün Karabağ'da Kelbecer`de, Şuşa`da, Hankendi`nde üç renkli bayrağımızı dalğalandıracaklar.
Daha sonra gençlerden Fazıl Kasımov, Efsane Aleskerrli, Gülnar Amiraslanova ve diğerleri konuştular.

Sonunda "Haydar Aliyev ve Ordu yapılanması" konulu yarışmada ödüllendirilen gençlere ödülleri sunuldu. Yarışmanın galipleri Sevinç Necefova, Efsane Aleskerli, Sadi Mirseyidli, Fəxriyyə Yahyayeva, Metleb Memmedov ve Gülnar Amiraslanova "Aşık Şəmşir Kültür Ocağı" na gençlee gösterdikleri dikkat ve ilgi dolayısıyla  teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder