1 Temmuz 2014 Salı

Azerbaycan Gençlik Vakfı`nın mali desteğiyle "Benim Hocalı`m" isimli fotograf yarışması yapılacak

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yanında Gençlik Vakfı`nın mali desteğiyle Hocalı Soykırımı (Justice for Khojaly) sayfası "Benim Hocalı`m" isimli fotograf yarışması düzenliyor.
Bir ay boyunca çeşitli fotograflar tarafından "Benim Hocalı`m" konulu fotolar kabul edilecek ve bu fotolar projenin kurallarına uyduğu takdirde fotograflar katılımcı durumu kazanacaklar. Proje bittikten sonra gönderilen fotolar projenin Facebook sayfasına yerleştirilecek. Sergiye takdim edilmiş fotoların değerlendirilmesi aşağıdaki kurallara uygun olarak  yapılmaktadır: 1. Jüri sergide yer alan fotolardan 5 (beş) en iyi fotonu seçecek ve bu 5 foto uygun yerleri tutmakla serginin galibi ilan edilecektir; 2. Kazananlar önceden belirlenmiş ödüller kazanacaklar; 3. Tüm katılımcılar sertifikatlarla ödüllendirilecekler. Fotograf yarışmasının koşulları aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

Yarışmaya 14-29 yaş arası profesyonel fotograflar ve amatör fotoğraflar Hocalı Soykırımı'nı yansıtan (Hocalı fotoğrafların gözüyle) fotoları sunmakla katılabilirler. Sunulan fotolar Hocalı Soykırımı'nı kendisinde yansıtmak zorundadır. Fotolar renkli, hem de siyah-beyaz olabilir. Fotolar 5 Temmuz 2014 tarihine kadar menimxocalim@gmail.com elektronik adresine, konu yerine "fotoğraf yarışması" not edilmekle gönderilmelidir. Belirtilen tarihten geç gönderilen fotolar yarışmadan kenarda kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder